15.4.2013

15.04.2013 19:08

Po měsíci konečně aktualizace stránek :)

 

Největší událost měsíce:

Evry v klubové pracovní soutěži bearded colií pro rok 2012 získal 2 místo ve psech (14) s krásným počtem 554 bodů. V celkovém úmístění psů a fen dohromady by získal nádherné 3 místo z celkového počtu 38 přihlášených BC :)

A v soutěži BC agi cupu získal ve psech 2 místo!!!!

Další klubová soutěž, ale tentokrát výstavní pro rok 2012 byla taky docela úspěšná: 12.-13. místo!!! :)

Mám to ale dokonalého, uštěkaného psa!!! :)

 

14.4. Po sobotním Evryho zklamání, že byl opět na výstavě, ho čekala odměna na závodech agi v Brně na Zetoru, kde se konaly dvojzkoušky. Přihlásila jsem jenom Evrouša, jelikož se nám nechtělo čekat od A1 do A3. Evryho první běh, byl nesoustředěný- měl zase hroznou radost, že běhá a bez sebemenšího zaváhání, že ho panička volala, vletěl do druhé díry tunelu, ale za to měl krásný náběh do slalomu. Bohužel v druhém běhu, už tak pěkný náběh nebyl, a tam jsme si vyštěkali dvě odmítačky a 5 místo VD.

13.4. jsem Evrymu udělala ,,radost,, a vyrazili jsme na NVP do Ostravy, to co se nám přihodilo, už se nikdy nejspíš opakovat nebude :) Zázraky se totiž dějí, ale nééé často :D

Evry tedy získal ve třídě pracovní: V1, CAC, NV, BOB a BIG 3!!!!!!!!

To, že by Evry někdy získal BOBa, o tom se nám nikdy ani nesnilo, náš úspěch je, když dostaneme výbornou a titul, proto jsem byla v šoku celý den. Ještě teď mám radost, že se nám to podařilo a perličkou na dortu byly závěrečky, kdy jsme se umístili na nádherném 3 místě skupiny FCI 1. Byl to neskutečný zážitek pro mě, ale Evryho názor na výstavy se stále nemění ;)

A naše celá, úspěšná výprava :)

6.-7.4. tento víkend byl docela úspěšný, trávili jsme ho na Faktoru strachu v Horce nad Moravou, kde jsme si zaběhli s klukama 6 zkouškových běhů za den. Jak jsem psala docela se nám dařilo, protože jsme doběhli 10 běhů a v neděli jsme měli dokonce stoprocentní dobíhavost :)

Evry  zaběhl dvě zkoušky čiště: 4 a 6 místo na výbornou, dále 4VD, 9V, 14VD a jeden sobotní disk a v součtu nám to uniklo o kapánek a skončili jsme na 4 místě....
Mišák ten měl 5 čistých běhů a jednu diskvalifikaci z toho 6, 4, 4, 3 a 2 místo a nedělní součet vyšel královsky a hned z toho bylo 1 místo :)
Bohužel nás začínají pronásledovat samá čtvrtá místa, ale to se snad někdy prolomí ;)

2.4. bylo sice úterý, ale my jsme podvečer trávili na intenzivce s Martinou Konečnou, kde běhal kdo jiný než Evry :)

23.-24.3. se konaly závody v Olomouci na umělé trávě, opět jsme nemohli chybět a zažili jsme zmrzlý víkend venku. Teplota bylo pod nulou nebo těsně nad- jinak jsme úplně normální :) Za víkend jsem s klukama naběhala 12 běhů a z toho polovina byla diskvalifikace a 3 disky s Míšou a 3 s Evrym, aby si to kluci nezáviděli ;) S Evrym jsme v neděli zaběhli zkoušku čistě a jenom málo nám chybělo ke splněné zkoušce, skončili jsme na 4 místě. A Mišáček v neděli v součtu agi+jump skončil na 6 místě! Bohužel můj fotoaparát, ani mobil v takové zimě nefungují, takže videa nebudou :/