24.11.2012

24.11.2012 20:22

Tak po měsíci přidávám nové výsledky, jak se nám běhalo :)

18.11. náš klub pořádal závod ,,O pohár Lovecké chaty,, v Horce nad Moravou. Příprava povrchu zabrala několik hodin, ale myslím, že se vyplatila a běhalo se velice dobře. Co se týká našich výsledků tak to bylo u Evryho o mnoho lepší jako minule.

S Evrym jsme více trénovali a jumping jsme doběhli čistě 7 místo z 50 psů!! a agi 10 místo z 45 s jednou shozenou laťkou (za kterou můžu já :)) U zkoušky nechápu jak jsem mohla Evryho vytlačit zezadu, ale nějak se tam prostě dostal ;)

I s Mišákem jsme nějak nedoběhli zkoušku, opět moje paměť, ale jinak doběhl agi  i jumping na 7 místo z 25 psů a to samozřejmě čistě ;)

A tady je naše video!!!

 

3.-4.11. jsme zajeli na závody na umělé trávě v Olomouci, povrch byl opět úžasný a běhy u nás byly u jednoho psiska na 100% a u druhého tak 16% A teď můžete hádat, ke komu co patří =) ..................... Nebudu napít, myslím, že je to docela jasné.

Mišáček doběhl za víkend všech 6 běhů a z toho 5 tratí čistě a jeden s jednou odmítačkou!! Prostě zlatíčko ;) Na Evrym se podepsala měsíční pauza od tréninků a výsledky tomu odpovídaly 4x disk :)

A Míša si díky krásným výsledkům zasloužil 2 místo za součet otevřených běhů za dva dny, k tomu 3 místo za součet sobotních běhů a ještě 3 místo ve zkoušce SA3 !!!!