31.3-1.4.2012

01.04.2012 21:45

Ani nevím co mám napsat jako první, jestli počasí, které si s náma celý víkend pohrávalo a nebo zábavný Evrouš :) Tak když shrnu počasí tak jsme zažily: déšt, kroupy, slunce, vichr, sníh, teplo - zimu, prostě všechno se dostavilo...

A když se soustředím na naše výkony v agi závodech, tak to je na dlouhé psaní, ale když to shrnu tak Evry zkoušel co všechno je panička schopná tolerovat a co nového ještě vymyslí. Přišel na novou hru ,,posunu se na startu, třeba si toho nevšimne,, ale to mu nevyšlo. Pak ,,vyzkouším jestli se fakt na těch zónách stát musí a nebo stačí zastavit a odskočit,, taky mu to neprošlo, ale něco mu fakt vyšlo a to ,,jsem splašená beardeta a tak ti skočím aspoň na záda,, :))) Ale když to vezmu z té lepší stránky, tak mi ve všech tratích naběhl správně do slalomu a to napoprvé. V některých docela těžkých sekvencí jsme se nediskli a zaběhli je :) Takže tady je nakonec předhled naší DISkotéky :)

Sobota:                                        Neděle:

Jumping: 7m  / 24 (1chyba)                           Open: Dis - oprava zóny

Zkouška LA1: Dis                                          Zkouška LA1: 5m / 9 VD (1chyba)

Open: Dis - oprava zóny                                 Jumping: Dis

Míšák ten byl opět malá tryskomyš, která se moc snaží. Bohužel v jedné zkoušce, jsme šli každý někam jinam a druhý den jsme se nedomluvily na skočce, kterou pudeme :) Ale nakonec jsme zaběhli za víkend čtyři otevřené běhy, kde jsme se nediskly a tak v součtu jsme obsadily nádherné 4místo!!! :))) Co dodat, prostě Míša :)

Sobota:                                          Neděle:

Jumping: 12m / 17 (čistý běh)                          Open: 9m / 19 (skočená zóna)

Zkouška SA3: Dis                                            Zkouška SA3: Dis

Open: 8m / 17 (čistý běh)                                 Jumping: 6m / 19 (čistý běh)